- ANA SAYFAANA SAYFA
- KURUMSALKURUMSAL
- DANIŞMANLIK HİZMETLERİDANIŞMANLIK HİZMETLERİ
- Yönetim Sistemleri Danışmanlığı
- ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
- ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
- ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
- ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
- ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi
- ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
- AS 9100 Havacılık Kalite Yönetim Sistemi
- IATF 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi
- ISO 13485 Tıbbi Cihazlar İçin Kalite Yönetim Siste
- ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi
- ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetim Siste
- ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi
- ISO 37001 Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi
- Helal Gıda
- ISO 31000 Risk Yönetimi
- ISO 55001 Varlık Yönetimi
- Akreditasyon Danışmanlığı
- Ürün Belgelendirme Danışmanlığı
- KVKK Danışmanlığı
- Yönetim Sistemleri Danışmanlığı
- EĞİTİM HİZMETLERİEĞİTİM HİZMETLERİ
- KURUMSAL ÇÖZÜMLERKURUMSAL ÇÖZÜMLER
- HABERLERHABERLER
- REFERANSLARREFERANSLAR
Yönetim Sistemleri Danışmanlığı
Yönetim Sistemleri Standartları etkin bir yönetim sistemi kurmak için uluslararası olarak kanıtlanmış en önemli referanslardandır.
Kurumunuzun, dünya pazarında yer alabilmesi ve uluslararası rekabet ortamında adını daha güçlü duyurabilmesi, kaliteli ürün ve hizmet üretebilmesine bağlıdır. Hızla gelişen üretim ve hizmet sektöründe; ulusal ve uluslararası zeminlerde, sürekli büyümeyi ve müşteri memnuniyetini sağlayan en önemli kriterlerden biri "Kalite Rekabetini" hayata geçirebilme anlayışıdır. Buna da firma içindeki "Yönetim Sistemi" ile ulaşılmaktadır.
Sektör tecrübesine sahip profesyonel uzman kadromuz ile , kurumunuzun müşteri beklentilerini karşılayabilmek, verimliliklerini arttırabilmek uluslararası standartlara gore yönetim sisteminin kurulması ve kurumunuza değer katan yaklaşımımız ile danışmanlık faaliyetlerini gerçekleştirmekteyiz. Danışmanlık faaliyetinin tamamlanması akabinde kurumunuz tarafından belirlenen akredite bir kuruluş tarafından sisteminiz belgelendirilecektir .
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi Standardı; bir ürünün üretiminden ya da hizmet sunumundan, müşteriye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayarak kaliteyi güvence altına alan, tüm bu süreçlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir standarttır.
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Standardı; bir kuruluşun yaptığı faaliyetlerde çevreye verdiği zararı minimize ederek, çevrenin korunması, doğal kaynakların verimli kullanılması ve gelecek nesillere yaşanılır bir çevre bırakılmasını amaçlayan bir standarttır. Kuruluşların faaliyetleri nedeniyle çevreye verdiği zararları en aza indiren, hammadde ve enerji tüketimini azaltarak finansal açıdan yarar sağlamalarına destek olan bir standarttır.
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
OHSAS 18001 iş kazası ve meslek hastalığını en aza indirmek, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal yükümlülükleri yerine getirmek isteyen kuruluşlar için sağlanması gereken şartları içerir. Zararla sonuçlanabilecek olası tehlikelerin önceden tespitini ve gerekli önlemlerin alınmasını hedeflemektedir.
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
ISO 22000 yiyecek, içecek sunumu (catering) ve paketleme firmaları dahil "tarladan sofraya" gıda zincirindeki tüm kuruluşları kapsayan şartları tanımlar. Standard, gıda zinciri boyunca gıda güvenliğini temin etmek için, etkileşimli iletişim, sistem yönetimi, ön şartlı programlar ve HACCP planları vasıtasıyla gıda güvenliği tehlikelerinin kontrolü ve sürekli iyileştirme ve yönetim sisteminin güncellenmesi dahil kabul görmüş ana unsurları birleştirir.
ISO 13485 Medikal Kalite Yönetim Sistemi
ISO 13485, tıbbi cihazlar sağlama ve tutarlı olarak müşteri ihtiyaçlarını ve tıbbi cihazlar ile ilgili hizmetlere uygulanabilir mevzuat şartlarını karşılama kabiliyetini kanıtlaması gereken bir kuruluş için kalite yönetim sistemi şartlarını kapsar. Kuruluş tarafından tıbbî cihazların tasarım ve geliştirme, üretim, tesis ve hizmeti ile ilgili hizmetlerin tasarım, geliştirme ve sağlanması için kullanılabilecek bir kalite yönetim sisteminin şartlarını belirler.
ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
Bilgi, kuruluşunuzun faaliyetleri, hatta belki devamı için büyük önem taşır. ISO 27001, değerli bilgi varlıklarınızı yönetmenize ve korumanıza yardımcı olur.ISO 27001, Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi (ISMS) gereksinimlerini tanımlayan tek uluslararası denetlenebilir standarttır. Yeterli ve orantılı güvenlik denetimleri seçilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi
Enerjinin giderek daha da büyük önem taşıdığı günümüzde, enerjinin verimli kullanılması esasına dayanan EN 16001 Enerji Yönetim Sistemi, her sektörde küçükten büyüğe her türlü işletmeye uygulanabilecek, tek başına olabileceği gibi diğer yönetim sistemleriyle entegre olarak da yürütülebilecek bir Yönetim Sistemidir.
ISO /TS 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi
Teknik Spesifikasyonu, Ford, Chrysler ve General Motors tarafından tanımlanmış QS 9000, Fransız EAQF, Alman VDA ve İtalyan ANFIA Otomotiv Standartlarının gerekliliklerini karşılayacak şekilde oluşturulmuştur. 1999 yılında QS 9000 temeli üzerine ek zorunluluklarla inşa edilmiştir.
AS 9100 Havacılık Kalite Yönetim Sistemi
AS 9100 serisi standartları havacılık sektöründe kalite yönetim sistemi (HKYS) şartlarını tanımlamaktadır. HKYS standartları; havacılık, uzay ve savunma sektörlerinde küresel olarak kullanılmaktadır. Bu standartların amacı, havacılık sektöründe kabul görmüş uluslararası seviyenin yakalanması ve tedarikçileri arzu edilen kalite beklentilerine ulaştırmaktır.
ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi
ISO 10002, Günümüzün rekabet ortamında ürün ve hizmet alanında ki yenilikler yerleşik performans düzeylerinin yeniden tanımlanmasına yol açmaktadır. İyi bir Şikayet Yönetimi Sistemi, başarılı işletmeler için müşterilerin gereksinimlerini yönetmek ve markalarını korumak açısından önemli gerekliliklerden biridir.
GMP (Good Manufacturing Practices = İyi Üretim Uygulamaları)
İnsan sağlığı için üretimi yapılan her ürünün, üretimin tüm aşamalarında ve uygulamalarında yüksek kalite seviyesine sahip olması gerekliliğine dayanan standarttır. GMP, gıda, ilaç, kozmetik, medikal cihaz gibi insan sağlığını doğrudan etkileyen ürünlerin güvenilir koşullarda ve sistemlerde üretilmesi için hazırlanmış, ürünün hazırlanmasından dağıtımına her aşamasında kontaminasyon olasılığını önlemek ve güvenilirliği artırmak amacıyla hazırlanmış koruyucu önlemler dizisidir.
BRC / BRC IoP Global Gıda Standardı (British Retail Consortium)
İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş olduğu bir standarttır. İki yıllık bir çalışma sonunda, Ekim 1998’ de BRC- Global Standart-Food adı altında gıda, müşteri ürünleri ve ambalaj malzemeleri için gerekli şartları içeren bir standart olarak yayımlanmıştır..
ISO 31000 Kurumsal Risk Yönetimi
ISO 31000 Risk Yönetimi standardı, kuruluşlara bu konuda yol gösterici bir kılavuz olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu standard ile hedeflerin gerçekleşmesine engel olabilecek potansiyel risklerin tehlikeye dönüşmeden, sistematik olarak, olası zararların etkisini azaltıcı yönde ve verilere dayalı şekilde yönetilmesi istenmektedir. ISO 31000 Risk Yönetimi standardı içinde yer alan maddeler, bu işin sistemli ve kapsamlı bir şekilde nasıl yapılabileceğini madde madde anlatmaktadır.